Ergül Keskin

Bloomea Zümrüt Bakımı İle Pürüzsüz Bir Cilt

Bloomea Zümrüt Bakımı Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Bloomea Zümrüt Bakımı (Zümrüt Işıltısı), cilt tonunu eşitlemeye ve problemlerini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda cildin pürüzsüzleşmesini sağlar.

Yaş, hava koşulları, stres, beslenme alışkanlıkları, genetik gibi pek çok faktör, cilt sağlığımızı etkiler. Bloomea ya da diğer adıyla Zümrüt Işıltısı, son dönemlerde cilt sağlığımızı korumamıza yardımcı olan en etkili bakım tekniklerinden biridir.

Eğer siz de Bloomea Zümrüt Bakımı ve etkileri nelerdir merak ediyor, bakım sürecini denemeyi düşünüyorsanız, güzelliğiniz için her zaman son teknolojileri kullanan Ergül Keskin Conture Make up Studio’nun tekniklerinden yararlanabilirsiniz. İşte cildinize Zümrüt bakımı yapan Bloomea hakkında en çok merak edilenler…

Bloomea Zümrüt Bakımı Nedir?

Bloomea Zümrüt Bakımı, basit ve anlaşılması kolay süreçleri, tek kullanımlık hijyenik ve ergonomik başlıklarıyla gerçekleştirilen cilt yenileme işlemidir.

Fransız estetik cerrahlar tarafından tasarlanan Zümrüt Bakımı, ilk olarak estetik operasyonlar sonrası oluşan yara izlerinin tedavisi için kullanılıyordu. Sonrasında ise yapılan araştırmalar ve geliştirmeler sonucunda ilk acısız ve etkili Makro-eksfoliasyon cihazı olarak kullanılmaya başlandı.

Bloomea Zümrüt Işıltısı Uygulama Adımları

Zümrüt Bakımı yapılırken her seansta farklı uç kullanılır. Nitekim yeni zümrüt uçlar her seansta sizlerin önünde cihaza takılır ve tek kullanımlıktır.

Cihaz çalışmaya başlamasıyla yüksek frekans yaymaya başlar ve tek kullanımlık zümrüt uçların granüllü eksfoliasyon yüzeyi, cilt yüzeyinde bulunan problemleri yok eder.

Cilt problemlerini iyileştirmek birden fazla seansla mümkündür. Dolayısıyla cilt üzerinde bulunan düzensizlikler katman katman yok edilir.

Makro-eksfoliasyon işlemi tamamen acısızdır ve işlem sırasında yalnızca aletten kaynaklı sürtünme hissedilir.

Zümrüt Bakımı uygulamasının ilk seansları, sonrakilerle kıyaslandığında daha hafiftir. İlk seanslar cildi bir sonraki aşamaya hazırlar ve hazırlık işleminin temel amacı ise maksimum sonuç elde etmektir. Hazırlama işlemi The Bloomea Optimal Makro-eksfoliasyon şeklinde isimlendirilir.

 

İkinci aşama, zümrüt uçların eksfoliasyon yüzeyi sıyrılır ve alttaki silikon katman açığa çıkarılır. Mikrovibrasyon aşamasında cilde yüksek oranda kolajen, elastin ve hyaluronik asit gibi yararlı maddeler içeren Bloomea krem sürülür. Bildiğiniz gibi bu maddeler, cildin esnek yapısının temel taşlarıdır.

Cilde ihtiyaç duyduğu maddeler kazandırıldıktan sonra, frekansı yükseltilmiş vibrasyon terapisi başlar. Mikrovibrasyon, makro-eksfoliasyon işleminin aksine daha yoğundur ve bu işlem sayesinde cilt derinlemesine uyarılır. Cilde yüksek frekans verilmesinin temel amacı, ciltteki kolajen ve elastin üretiminin arttırılmasını desteklemektir.

Seans süresince başlıktan 633 nm dalga boyuna sahip kırmızı led ışık yayılır. Kırmızı led ışık, Makro-eksfoliasyon ve Mikrovibrasyon işlemlerinin cildi yenileme oranlarını destekleyerek artırır. Böylece ciltte kontrollü olarak oluşturulan hasarın giderilmesi ve cildin iyileştirilmesi sağlanır.

 

Bloomea Zümrüt Işıltısı Kaç Seans Uygulanır?

Bloomea Zümrüt Işıltısı seans süreleri kişinin rahatsızlığı, rahatsızlığının boyutu gibi unsurlara bağlı olarak belirlenir. Dolayısıyla seans süresi ve değişkenliği kişiye göre değişmektedir.

Fakat genel olarak bilgi vermek gerekirse, zümrüt ışıltısı terapisi 4 ila 5 seans arasında kalıcı ve gözle görülür sonuçlar elde edebilmenize yardımcı olabilir.

Dolayısıyla genel seans sayısı 4 veya 5 ile nitelendirilir ve Bloomea Zümrüt Işıltısı’nın tek seansı ortalama 30 dakika sürer.

Bloomea Zümrüt Işıltısı Acı Verir mi?

Zümrüt bakımı hakkında en çok merak edilen noktalardan biri de işlemin acı verip vermediğidir. İşlem yapılırken herhangi bir acı hissedilmez ve işlem esnasında yalnızca sürtünme hissi oluşur.