Ergül Keskin

Gösterişli Makyajınızı Kalıcı Hale Getirin

Yılın en eğlenceli ve ışıltılı gecesine sayılı gün kaldı… Bu sene, yeni yılı evimizde karşılasak bile bu özel güne hak ettiği özeni göstereceğiz. Kıyafetten makyaja keyifli bir hazırlık yapmak hala zamanımız var. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçeceğini unutmayın! Nasıl bir değişiklik istediğinizi düşünmeye başladıysanız, size ilham vermek için buradayız. 

Gösterişli makyajınızı kalıcı hale getirin

Güzelliğiniz için yapacağınız değişiklikleri kolaylıkla kalıcı hale getirebilirsiniz. Üstelik yeni yıl bunun için iyi güzel bir başlangıç. Şimdi karar vererek, güçlü, daha cesur ve göz alıcı bir sen yaratabilirsin. Önerilerimizle yeni yılda ışıldamaya hazır olun!

Pürüzsüz bir ten görünümü için; BB Glow

BB glow; kalıcı fondöten uygulaması olarak da bilinen, cilt için çeşitli vitamin, mineral ve bitki özleri içeren serumlar ile yapılan cilt bakımı ve medikal estetik uygulamasıdır. Modern dönemin çalışan kadınları için zaman oldukça önemli bir kavram. Ancak, her an, her durum için hazırlıklı olmak ve bakımlı görünmek kolay değil. Cildiniz de bu karmaşa ve koşuşturma içerisinde bir hayli yorgun düşebilir.

Dolayısıyla, cildiniz için kalıcı bir pürüzsüzlük sağlamak oldukça faydalı olacaktır. BB Glow sadece yüzdeki cilt kusurlarını örtmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizi nemlendirir, ince çizgileri ve kırışıklıkları, gözaltındaki koyu halkaların görünümünü, siyah noktaları ve tıkanmış gözenekleri azaltır. Yeni yıl makyajınızda sahip olacağınız ışıl ışıl bir ten görünümü yaratmak için BB Glow en doğru tercih olacaktır.

Göz alıcı renklerle çekici dudaklar; Dudak Kontür

Makyaj trendlerinde “dudaklar” kuşkusuz ki daima önemini korumaya devam edecektir. Artık sizce de silinen rujlara elveda demenin zamanı gelmedi mi?  Dudak kontürü ile dudaklarınızda kalıcı bir çekicilik elde edebilirsiniz. 

Dudak kontürü, ileri teknoloji cihazlar ve bitkisel boyalar aracılığıyla gerçekleştirilen dudak renklendirme işlemidir. Dudak çizgileriniz belirgin değilse, hacimsiz ve simetri problemleri yaşıyorsanız, dudak kontürü hayatınızı kolaylaştıracak ve sizi hayal ettiğiniz çekici dudaklara kavuşturacaktır. Dudak kontürü ile yılbaşında eğlenmekten, yemek yerken rujunuzun bozulmasından çekinmenize gerek yok. Bu kalıcı yöntem ile her zaman ve her durumda kendinizi bakımlı ve güzel hissedeceksiniz.

Siz susun gözleriniz konuşsun; İpek Kirpik

Kadınlar her zaman kirpiklerinin uzun ve dolgun görünmesini isterler. Rimel ve takma kirpik bunun için bir çözüm olabilir. Fakat rimel sizi tatmin etmiyor ve her gün takma kirpikle uğraşamam diyorsanız çözüme kulak verin! İpek kirpik sizin için biçilmiş kaftan. Gerçek kirpiklerin üzerine uygulanan ipek kirpik, gür ve güçlü bir görüntü sağlar. Saf ipekten elde edilen kirpikler, gözlerin yapısına uygun olarak tek tek yapıştırılır.

Kişinin ihtiyaç ve beklentilerine göre hazırlanan kirpikler, kısa veya seyrek görünümü engeller. Dolgun ve hacimli kirpikler ile bakışlarınıza anlam ve derinlik katabilirsiniz. Yılbaşında gözlerinizi konuşturmak istiyorsanız dikkat çekici renkler ile büyüleyici kirpiklerinizi birleştirebilirsiniz.

Benzer Yazılar