Ergül Keskin

Günlük Makyaj İçin 4 Öneri

Makyajın büyülü bir enerjisi olduğu konusunda hepimiz hem fikir olabiliriz. Özellikle yaratıcı, iddialı ve etkileyici şekilde yapılan makyajlar her zaman için göz bebeğidir. Fakat gündelik yaşantımız büyük bir koşuşturma ve telaş içerisinde geçiyor. Bu sırada değil etkileyici günlük makyaj yapmak kimi zaman makyaj yapmaya bile fırsat olmayabiliyor.

Bu koşuşturma bireysel bir durum değil. Tüm dünya aynı tempo içerisinde yer aldığı için kadınların imdadına doğal ve sadelikten yana olan makyaj trendleri yetişti. Doğru teknik ve malzemelerle uygulayacağınız birkaç makyaj hilesi ile günlük hayatta da kusursuz görünebilirsiniz. Sizin için kusursuz tenini, etkileyici bakışlarını ve biçimli yüz hatlarını ön plana çıkaracak, kısa zamanda muhteşem sonuçlar elde edebileceğin makyaj tüyolarını derledik.

  1. Ten makyajı

Makyajın ilk adımı olan ten makyajı ile önerilerimize başlayalım. İşe ya da özel bir buluşmaya gitmiyorsanız günlük hayatta kapatıcı ve fondöten gibi ürünler kullanmamanız normaldir. Bunun için cilt sağlığınıza özen göstermeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde canlı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Fakat kapatıcı ve fondöten gibi ürünler kullanacaksanız bunların hafif formlarda olmasına özen göstermelisiniz. Bu durum hem cildinizde ağırlık yapmaması hem de kötü bir görüntü oluşturmaması için önemli bir konudur. Bu tarz ürünleri kullanmadan önce mutlaka cildinizi nemlendirmeli ve ürünlerin cilt ile arasındaki uyumu arttırmalısınız. Gün boyu kalıcılık için transparan bir pudra ve yüzünüze canlı bir görünüm verebilmek için hafif bir allıkla ten makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

  1. Kontür Makyaj

Günlük makyaj dendiğinde illaki yok gibi görünen doğal tonları seçmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz rengi kullanın. Fakat dozunu iyi ayarlayın. Karışık renklerin sizi yorgun ve abartılı göstermesine izin vermeyin. Bu durum kontür uygulamaları için de geçerli. Birkaç fırça darbesiyle hızlı bir şekilde yüz hatlarınızı daha belirgin ve çekici bir hale getirebilirsiniz.

  1. Dudak Makyajı

Dudak makyajını günlük bir kullanıma uygun hale getirmek istiyorsanız pembe ve toprak tonları rahat bir kullanım sağlayacaktır. Koyu renkleri de tercih etmekte özgürsünüz. Ancak günlük koşuşturma içerisinde koyu renkli rujların taşma, dağılma ve bulaşma risklerini de göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu nedenle açık renkler, hafif parlatıcılar ve lip balmlar günlük makyajınızda, yoğun temponuza daha kolay ayak uyduracak ve daha uygun olacaktır.

  1. Göz Makyajı

Göz makyajı için sayısız seçenek ve renk kombinasyonu mevcut. Dilediğiniz renkte bir fark ile göz kapaklarınızı hareketlendirebilir, rimelle kirpiklerinizi ok gibi uzatarak büyüleyici bakışları kısa sürede elde edebilirsiniz. Günlük göz makyajınızı saniyeler içinde kusursuz bir hale getirmek için eyeliner harika bir seçim olacaktır. Gözlerinize ve bakışlarınıza derin bir anlam yükleyen eyeliner uygulaması tüm gün bakışları üzerinize toplamanıza yardımcı olacaktır. Peki siz de eyeliner uygulaması yapmakta güçlük çekenlerden misiniz? O zaman şimdi kalıcı eyeliner kontür ile tanışmanın tam zamanı!

Derin bakışların uzun soluklu sırrı; eyeliner kontür

Kalıcı eyeliner göz kapağı ve gözaltına uygulanan, güzel ve anlamlı bir bakış elde etmek için tercih edilen kontür makyaj uygulamaları arasındadır. Gözlerin güzelliğini ortaya çıkararak, her zaman bakımlı görünmenizi sağlar. Uyandığınız andan itibaren bakımlı olmak, makyajınızı bir adım ileri taşımak, ve uzun süreli bir kalıcılık istiyorsanız eyeliner kontürü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Eyeliner kontürü kimler tercih edebilir?