Ergül Keskin

Hydra Facial ile Zamansız Düşün ve Muhteşem Görün

Hydra Facial ile zamansız düşün, muhteşem görün

Kadınların en hassas olduğu noktalardan birisi cilt güzelliğidir. Hava şartları, güneşin zararlı UV ışınları, yanlış kullanılan kozmetik ürünleri ya da genetik nedenlerle, cilt zamanla sağlığını kaybedebilir. Parlak, ışıldayan, sağlıklı ve güzel görünümlü bir cilt, düzenli bakım ritüelleri ile imkansız olmaktan çıkıyor. Siz de önerilerimize kulak vererek, kusursuz cildinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Sağlıklı cilt, ihmale gelmez

İyi görünen bir cilt için hangi ritüelleri gerçekleştirmeniz gerekiyor?

Her zaman 

Günlük

  • Sabah ve akşam cildinizi temizleyin,
  • Günde iki kez, ya da gerektiğinde cildinizi nemlendirin,
  • Haftanın 1 günü peeling uygulayın. 

Aylık

  • Derinlemesine temizlik için profesyonel tedavi uygulayın.

Yıllık

  • Kapsamlı cilt taraması için bir uzmandan yardım alın.

Zamanın izlerini silen uygulama…

Güzellik ve bakım sektöründe, her geçen gün yeni bir teknolojinin ortaya çıktığını görüyoruz. Son zamanlarda cildi yenilemesi, arındırması ve canlandırması ile “Hydra Facial” oldukça popüler bir uygulama. Zamana meydan okumanızı sağlayacak bu uygulamanın tüm detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Hydra facial günümüzün yeni teknolojilerini kullanarak, ciltte derinlemesine temizlik yaratan cilt bakım uygulamasıdır. Türkiye’de de son zamanlarda oldukça yaygın bir hale geldi. Cildin  kir, ölü deri ve siyah noktalardan arındırılması temeline dayanan Hydra facial, uygulama sonunda yeni, arınmış ve canlı bir cilt sunar. Öncelikle, cilt, fazla sebumdan arındırılır. Daha sonra, gözenekleri tıkayan kiri ve yağı kırmak için cilde salisilik ve glikolik asitlerin bir karışımı uygulanır. Tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabilen Hydra facial, cildi mikro düzeyde soyarak yenilenmiş cilt dokusunun ortaya çıkmasında etkili rol oynar. Özel bir vakum aracılığı ile gerçekleştirilen uygulama, ince çizgilerin azaltılmasını, cilt tonunun eşitlenmesini, akne sorunlarının çözülmesini ve cildin doğal canlılığını kazanmasını sağlar.

Hassas ciltler için hassas çözüm

Hassas cilt tipine sahip insanlar, bakım sırasında bir takım olumsuzluklar yaşayabilir. (Kızarıklık, pul pul dökülme vs.). Hydra Facial tüm cilt tipleri, özellikle de hassas ve yaşlanan ciltler için mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Yaşınız ne olursa olsun, daha genç görünen bir cilde sahip olursunuz. Tüm cilt tipleri ve cilt renklerinin güvenle tercih edebileceği çözümler sunar.

Cildiniz için 3’lü ve güçlü süper etki; Yeni, arınmış, canlı 

Cildin tüm kir, ölü deri ve siyah noktalardan arındırılmasını sağlayan bu uygulama, cildi yeniler ve canlandırır. Bu etkilerle birlikte daha genç, sağlıklı ve ışıltılı bir cilde kavuşabilirsiniz. 3’lü süper etkisinin yanı sıra cilt için daha birçok faydası bulunuyor;

  • Ciltteki çizgileri ortadan kaldırır,
  • Cildin yumuşamasını sağlar,
  •  Renk bozukluklarını düzenler,
  • Lekeleri ve siyah noktaları yok eder,
  • Anında sonuç verir, tedavi için iyileşme süreci gerektirmez, 
  • Derinlemesine nemlendirir.

Hydra facial’ın olumsuz yan etkileri bulunuyor mu?

Vakumlama ile cilt hücrelerinin derinlemesine temizlendiği uygulama, iğneli bir uygulama olmadığı için ağrısız bir uygulamadır. Bu uygulama sonucunda cilt daha sağlıklı ve parlak bir görünüşe sahip olur. Tüm cilt tipleri için ideal olan bu uygulamanın kişiye herhangi bir zararı yoktur. Ancak, konu cilt olduğunda kendinizi sadece uzman ellere teslim etmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Ergül Keskin, tüm uygulamalarında profesyonel bir ekip ve ekipmanla, hijyen şartlarına uygun şekilde sizler için çalışıyor.

Benzer Yazılar