Ergül Keskin

İpek Kirpikler ile Maskaralarla Vedalaşın

Gösterişli kirpikler yüzünüzün en önemli aksesuarıdır. Hacimli, kıvrık ve yoğun kirpiklere sahip olmak herkesin hayali. Gözlerimizi çerçeveleyen ve bakışlarımıza anlam kazandıran kirpiklerin yapısı kişiden kişiye farklılık gösteriyor.

Dakikalarca uğraştığın göz makyajını kısa ve etkisiz kirpiklerle tamamlamak hayal kırıklığı yaratabilir. Herkesin kirpik yoğunluğu ve yapısı farklılık gösterse de, hayallerinize ulaşmak için birçok yöntem bulunuyor. Maskaralar, takma kirpikler… Ancak maskara size yeterli gelmiyor, her günde takma kirpikle uğraşmak istemiyorsanız sizin için harika bir çözüm önerimiz var! İpek kirpikle uzun süreli etkileyici bakışların sahibi olabilirsiniz.

Bakışlara derin anlamlar yükleyen ipek kirpikler nedir?

İpek kirpik; gerçek kirpiklerin üzerine uygulanan gürleştirme ve güçlendirme işlemidir. Saf ipekten elde edilir. Her uygulama, kişinin ihtiyaç ve beklentilerine göre hazırlanır. Daha sonra gözlerin yapısına uygun şekilde tek tek yapıştırılır, kısa ve seyrek görünümün önüne geçer. Sonuçlar, kişinin mevcut kirpik yoğunluğuna göre değişiklik göstermekle birlikte istenilen hacme ulaşmak için farklı şekil ve boyutlarda ipek kirpikler kullanılabilir.

Uygulama aşaması

Gözler oldukça hassas yapıdadır. Bu nedenle ipek kirpikler uygulamasının profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekir. Kirpik malzemesi ve yapıştırıcının sağlık standartlarına uygun olması, uygulamanın yapılacağı yerlerin tamamen sterilize edilmesi oldukça önemlidir. Bu unsurlar sağlanmasıyla ipek kirpik uygulamasına başlanabilir.

Öncelikle kişinin yüzüne en çok yakışacak olan kirpik boyutu ve şekli belirlenir. Daha sonra ipek kirpikler, gerçek kirpiklerin arasına tek tek, özel  yapıştırıcı ile yapıştırılır. Bu işlemden sonra üst kirpikleri tek tek ayırmak amacıyla kirpikler taranır ve kirpik yerleştirme işlemine geçilir. Genel olarak kısa ve uzun olmak üzere 2 çeşit kirpik kullanılır. Kısa olan kirpikler göz kapağının iç kısmına yerleştirilirken uzun olan kirpikler dış kısımlara uygulanır. İşlem esnasında her kirpik medikal yapıştırıcılar aracılığıyla tek tek yapıştırılır. Yaklaşık 1,5 – 2 saat süren işlem sonrasında kişi, istediği kirpiklere kavuşur.

Her zaman bakımlı, doğal ve çekici…

İpek kirpikler, sağladığı kalıcılıkla sizin için birçok avantaj sunar;

Uzman ellerde, büyüleyici sonuçlar

Eğer ipek kirpik yaptırdıktan sonra gözünüzde bir acı kirpik diplerinizde yoğun bir ağrı yaşıyorsanız bir şeyler yolunda gitmemiş demektir. Göz çevresi, teknik bilgisi olmayan ellerde büyük zararlar yaratabilir. Kirpiklerin taşıyabileceğinden fazla yüke sahip olması veya kalitesiz yapıştırıcıların kullanılması da sizi riske atar. Bu nedenle, bu kadar hassasiyet gerektiren işlemler için sadece uzmanlardan yardım almanız gerekiyor. Ergül Keskin Conture Make Up Studio, son derece profesyonel ekibi ve ekipmanları ile steril bir ortamda işlemlerinizi gerçekleştirir. Mükemmel ve büyüleyici sonuçları güvenle sunar…