Ergül Keskin

IPL FOTO EPİLASYON

IPL Foto Epilasyon

KULLANIM SÜRESİ

KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR

İŞLEM SÜRESİ

BÖLGEYE GÖRE DEĞİŞİR

AĞRI

HAFİF

RÖTÜŞ

ORTALAMA AYDA 1

Kusursuz güzelliğe ulaşmanın bir adımı da,  istenmeyen kıllardan tamamen kurtulmaktan geçiyor. Geçmişten günümüze kadar kıllardan kurtulmanın sayısız yolu türetilmiştir. Modern insanın istemediği ama sürekli karşısına çıkıp duran istenmeyen kıllar için son teknoloji ürünü özel cihazlar geliştirilmiştir. Kadınların ve erkeklerin kıllara karşı verdiği mücadelenin başarıya ulaşması için başvurulan yöntemlerden birisi de IPL Foto Epilasyon uygulamasıdır.

IPL Foto Epilasyon Nedir?

IPL Foto Epilasyon, istenmeyen kılların ışınla yok edilmesi yöntemidir. Işın, kılları ve tekrar oluşmasını yok etmeyi amaçlar. Işının hedefi kıl folikülü çevresinde bulunan renk hücreleridir. Bu nedenle epilasyonun başarısı kılın rengi ile doğru orantılıdır ve kıl rengi ne kadar koyu renkte olursa o kadar başarı oranı yüksek, ne kadar açık renkte olursa başarı oranı o kadar düşük olur. Beyaz kıllarda hiç etkili olmayıp, ince kıllarda  başarı şansı oldukça düşüktür. Kullanılan cihazın esnekliği sayesinde vücutta epilasyon uygulamasının zor olduğu sırt, omuzlar, karın ve bacaklarda da işlem kolaylığı sağlanır ve başarı şansı artar.

 

IPL Foto Epilasyon kimler için uygundur?

Foto Epilasyon, erkek ve kadınlar için uygundur. İşlem kişinin kıl rengine, yoğunluğuna ve uygulama yapılacak bölgeye göre özelleştirilir. Koyu renkli kıllarda başarı oranı çok daha yüksektir.

 

Avantajları nelerdir?

  • İşlemlere başlamadan önce hastaya verilen tahmini uygulama seansları sayısı başarılı sonuçlar verir,
  • Uygulama sırasında ve sonrasında ağrı düzeyi minimumdadır,
  • Yara izi veya pigmentasyon değişikliği riski oldukça düşüktür.

 

Foto Epilasyon uygulaması kalıcı mıdır?

IPL Foto Epilasyon uygulamasının sonuçları %80-90 oranında kalıcıdır. %10-20 hastada tedavi bittikten bir süre sonra tekrar seyrek olarak tüyler çıkabilir. Bu yeni çıkan tüylere de 1-2 seans uygulama gerekebilir.

 

İşlem süresi ne kadardır?

İşlem süresi kişinin kıl rengi, yoğunluğu ve uygulama yapılacak alanla ilgilidir. Bu nedenle değişkenlik gösterir. Ortalama olarak ayda 1 rötuş yapılması gerekir.

 

IPL Foto epilasyonun yan etkileri var mıdır?

İşlem sonrasında nadiren de olsa yan etkiler görülebilir. Bunlar kısa süre içerisinde geçebilecek hafif etkilerdir. İşlem uygulanan bölgede tahriş veya kızarıklık oluşabilir. Ancak bunlar birkaç saat içinde geçecektir.

Diğer Hizmetlerimiz

SOMON DNA

Somon DNA KULLANIM SÜRESİ 1 YIL İŞLEM SÜRESİ 1 SAAT AĞRI HAFİF RÖTÜŞ 3 HAFTA ARALIKLARLA / 3 SEANS Somon DNA Nedir? Zamanın etkilerine karşı koyamayan […]

KAŞ VİTAMİNİ

Kaş Vitamini KULLANIM SÜRESİ KALICI İŞLEM SÜRESİ 3 - 5 SEANS, YARIM SAAT AĞRI HAFİF RÖTÜŞ YOK Kaş vitamini nedir? Kaş vitamini kaşların eski formunu kazanmasının […]

KAŞ TASARIMI

Kaş Tasarımı KULLANIM SÜRESİ YOK İŞLEM SÜRESİ 30 DK AĞRI HAFİF RÖTÜŞ YOK Kaş tasarımı, incelikli bir işlemdir. Kaşlarınızın doğal olarak ya da yanlış uygulamalar nedeni […]

KAMUFLAJ KONTÜR

Kamuflaj Kontür KULLANIM SÜRESİ BÖLGEYE GÖRE İŞLEM SÜRESİ BÖLGEYE GÖRE AĞRI YOK RÖTÜŞ 21 GÜN SONRA Kamuflaj kontür makyaj (Yara izi kapatma) nedir? Yara izi kapatma […]