Ergül Keskin

2020 Kaş Trendleri: Kalın Kaş Modası Devam Ediyor Mu?

Yüz şeklinizin karakterize olmasında önemli bir rol oynayan kaşlarınızı zamanla değişen trendlere, modaya ve zevklerinize göre yeniden şekillendirebilmeniz mümkün. Örneğin bir döneme damga vuran ince kaş modasından sonra yeniden gündeme gelen kalın kaş modasına dilediğiniz gibi ayak uydurabilirsiniz. Üstelik kaş kontürü, kaş laminasyonu gibi son teknoloji güzellik uygulamaları sayesinde hem modaya hem de yüz şeklinize en uygun kaşlara sahip olmak, her zamankinden çok daha kolay.

Böylece zamanın ruhuna uygun kaş tasarımları yaptırabilir ve güzelliğinizi vurgulayacak kaş görünümü ile özgüveninizi daima taze tutabilirsiniz. Ancak öncelikle güncel kaş trendleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerektiğini belirtmeden geçmeyelim. Peki 2010’lu yılları geride bıraktığımız 2020’li yıllarda hangi kaş modelleri ön plana çıkacak? İşte zihninizden geçen soruların yanıtları ve daha fazlası…

Kalın Kaşlar 2020 Yılında da Hayatımızda!

Son yılların en gözde kaş modellerinden biri olan kalın kaşlar, 2020’li yıllarda da gündemimizde olmaya devam edecek gibi görünüyor. Yoğun bir ilgiyle karşılanan kalın kaş modası, özellikle doğal makyaj trendi ile birleştiğinde mükemmel bir görünümü garantiliyor. Fakat kimileri için kaşlarını en doğal haliyle bırakmak yeterliyken kimileri için kalın kaşlara sahip olmak için bir dizi işlem yapmak mecburi bir hal alıyor.

Ergül Keskin Conture Make up Studio’nun alanında uzman ekibi, modaya ve yüz hatlarınıza uygun kaşlara sahip olabilmeniz için deneyimini ortaya koyuyor. Siz de en güncel kaş trendlerinden kalın kaş görünümünü elde etmek için Ergül Keskin ekibine güvenebilir ve güzelliğinizi emanet edebilirsiniz.

Doğal Kaşlar

Doğallığın ön plana çıktığı çağımızda kaşların da en doğal haliyle sergilenmesi, artık herkesin en çok benimsediği kaş trendlerinden. Bunun için yapmanız gerekenler, elinizdeki cımbızı yerine bırakıp kaşlarınızın doğal bir şekilde uzaması için vitamin takviyesi yapmak. Böylece çok fazla çaba sarf etmeden modaya uygun kaşlara sahip olabilmeniz mümkün.

Eğer kaşlarınız seyrek bir haldeyse, kaş kontür çözümü ile hem boşlukları doldurabilir hem de doğal bir görünüm kazanabilirsiniz. Üstelik Ergül Keskin Conture Make up gibi kaş kontürü alanında uzman bir ekibe başvurduğunuzda yüzünüzün şekli ile en uyumlu renkte ve modelde kaşlara sahip olabileceğinizi de eklemiş olalım.

Yoğun Kaşlar

Kalın kaş faktörünün öne çıktığı kaş trendleri içinde dikkat çeken bir diğer madde ise yoğunluğu artırılmış kaş görünümü. Buna göre, kaş tellerinin arasında hiçbir boşluk kalmaması gerekiyor. Böylece gözleri daha iri göstermek mümkün hale gelebiliyor. Kaşları doldurmak için yine kaş kontürü uygulamasına başvurabilirsiniz.

Üstelik bu sayede her gün kaş boşluklarını doldurmak için makyaj sürenizi artırmanıza da gerek kalmıyor. Doğru teknik ve renk pigmentleri ile uygulanan kaş kontür işlemi sonrasında istenilen yoğunlukta kaşlara zahmetsizce sahip olabilir ve kalın kaş modasına mükemmel görüntünüzle ayak uydurabilirsiniz.

Sağlıklı Kaşlar İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

Cilt bakımı, saç bakımı, dudak bakımı ve hatta tırnak bakımı yapıyor, güzelliğinizin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için gereken her adımı atıyorsunuz. O halde neden kaşlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı da yapmayasınız? Belki şimdiye kadar kaş sağlığınız için uygulamanız gereken rutinler hakkında yeterince bilgi sahibi değildiniz. Bunu bugün değiştiriyor ve yüz hatlarınızı tamamlayan, kusursuz ve sağlıklı kaşlar için mutlaka yapmanız gerekenleri sizin için listeliyoruz.

Siz de bu birkaç başlığı her gün takip ettiğiniz güzellik rutininize ekleyerek dilediğiniz kaşlara sahip olmak için önemli bir adım atabilirsiniz. Üstelik kaş bakımının parçası olan bu maddelerin hiçbiri birkaç dakikadan fazla zamanınızı alacak kadar yorucu da değil. Dilerseniz artık değişen kaş trendlerine kolayca uyum sağlayacak, sağlıklı kaşların bakım sırlarını vermeye başlayalım.

Yağ Bakımı Yapın

Bakışlarınızın etkisini güçlendirecek, gözlerinize derinlik katacak kaşların sağlıklı bir şekilde uzaması ve güzel bir görünüme kavuşması için doğal yağlardan faydalanabilirsiniz. Doğal yağ mucizeleri ile kaşlarınızı besleme fırsatı bulabilir ve böylece değişen kaş trendlerine zahmetsiz bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz. Bu doğrultuda, örneğin kaş tellerinizi kuvvetlendirmek ve sağlıklı bir şekilde hızla uzamasını sağlamak için Hint yağı kullanabilirsiniz. Hint yağını kaşlarınıza uygularken bir miktar da zeytinyağı kullandığınız takdirde kaşlarınızı besleyici minerallerle dolgunlaştırma şansı da yakalayabilirsiniz.

Kaş Serumu Kullanın

Kaşlarınız da vitaminlere en az sizin kadar ihtiyaç duyar. Bu noktada tükettiğiniz besinlerin yanı sıra vitamin takviyesi için kaş serumu kullanmanızı da tavsiye ederiz. Kaş serumları, kaş tellerinize besin desteği sunar ve bu sayede hızlı bir şekilde hacim kazanmalarına yardımcı olur. Özellikle kalın kaş modasına uymak isteyenlerin kaş serumu kullanarak kaş tellerini doğal ve besleyici bir şekilde uzatabileceklerini söyleyebiliriz.

Kaşların yanı sıra saçlarınızın da vitamine ihtiyaç duyduğunu unutmamalısınız. Saçlar İçin En Önemli Vitaminler Hangileri? başlıklı içeriğimizi okuyarak bu konuda daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Masaj Yapın

Evet, yanlış okumuyorsunuz. Kaş bölgesine masaj yaparak sağlıklı kaş tellerine sahip olabilirsiniz. Bu sayede bölgede kan akışını hızlandırabilir ve bunun sonucunda da hızla uzayan kaş tellerine sahip olabilirsiniz. Peki kaşlarınıza nasıl masaj yapmalısınız? Bunun için 30 saniye boyunca kaşlarınıza parmak uçlarınızla hafif darbeler uygulayın ve ardından 30 saniye kadar parmaklarınızı dairesel hareketlerle kaş hattınız boyunca gezdirin. Her gün toplamda 1 dakika kadar zamanınızı alacak bu masaj sayesinde hayal ettiğiniz kaşlara kavuşabilirsiniz.

Nemlendirin

Vücudunuzun %60 ila 70’inin sudan oluştuğunu düşündüğünüzde cildiniz kadar kaşlarınızın da neme ihtiyaç duyduğunu çok daha iyi anlıyor olmalısınız. Özellikle kış soğuklarında çok daha fazla neme gereksinim duyan kaşlarınız için SPF özellikli bir nemlendirici kullanmanızı öneriyoruz. Bu tür bir nemlendirici ile kaş bölgenizi nemlendirirken güneşin olumsuz etkilerinden koruyabilmeniz de söz konusu. Ayrıca kaşlarınızı nemlendirmeniz, kaş şeklinizin daima ideal kalmasında da önemli bir etkendir.

Soğuk havalarda cilt sağlığınızı korumaya yardımcı olacak bakım önerileri için Kış Soğuklarında Yüz Bakımı İçin En Etkili 10 Nem Maskesi başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Benzer Yazılar