Ergül Keskin

Keskin Bakışlar İçin Kaş Kontür

Keskin bakışlar ile yüzünüzü yeniden canlandırın

Bazı insanların çok daha etkileyici konuştuklarına şahit olmuşsunuzdur. İşte bu insanlar beden dilini en iyi şekilde kullanan kişilerdi. Gözler de her zaman baş rolde tabi.  Bazen tek bir bakış yüzlerce kelimenin anlamını taşır. Bakışlar bu kadar önemliyken, siz de bakışlarınızın altına daha derin bir anlam yüklemek istemez misiniz? Kaşlar, keskin bakışlar ile tamamen dışarının algısını değiştirir. Gözlerin güzelliğini ön plana çıkarır ve ifadenizi baştan aşağı yeniler. Eğer seyrelmiş, formunu kaybetmiş kaşlara sahipseniz bu eksiklikler güzelliğinize gölge düşürebilir.

Kaş kontürü işlemiyle yüzünüzle daha uyumlu kaşlara sahip olabilirsiniz. Kaş kontürü, profesyonel ellerde yapıldığı zaman burun, göz, dudak gibi yüz hatlarınızın daha fazla orantılı görünmesinde belirleyici rol üstlenir. Kaş şeklinin oldukça önemli bir konu olduğu sıkça konuşulur. Fakat unutulmaması gereken ve en az kaş şekli kadar önemli bir konu da renk seçimidir.

Keskin bakışların etkileyicilik modası geçmez…

Etkileyici bakışların yolu da doğru kaş şekli ve renginden geçiyor. Eğer doğuştan seyrek, çeşitli sebeplere bağlı olarak dökülmüş ya da işlemler sonucu küsmüş kaşlarınız varsa kozmetik ürünlerle kaşlarınızı doldurmak sizin için geçici bir çözüm olacaktır. Bu noktada sizin için doğru çözüm kaş kontür işlemidir.

Kaş kontürü yaptıracak kişinin dikkat etmesi gereken 4 önemli adım vardır. Bunlar;

İyi bir merkez, profesyonel bir ekip ve kusursuz sonuçlar

Eğer kaş kontürü yaptırmaya karar verdiyseniz mutlaka iyi bir araştırma yapmalı, profesyonel, hijyenik, doğru ekipman kullanılan, uzman bir ekibe sahip merkezden destek almalısınız. Çünkü yüzünüz en kıymetli hazinenizdir. Bu nedenle yaptıracağınız her işlem için incelikle hareket etmelisiniz.

Doğru kaş şekli, matematiksel orandan geçiyor

Sıradaki adım, doğru kaş formunu belirlemek. Çıkarın kağıt ve kalemleri keskin bakışlar için matematiksel bir işlem başlıyor!

Kaşlar yüzün ortasında bulunur ve altın oranı oluşturmadaki en önemli faktörlerden biridir. Kaşların yüzdeki tüm noktalarla uyum içinde olmasını sağlamak için kaşlar parametrik değerler ile ölçülür ve yüz için en uygun kaş formu bu şekilde belirlenir. Kaş formu belirlenirken kişilerin beklentileri de göz önünde bulundurulur.

Abartılı sonuçları aklınızdan çıkarın!

Kaş kontür işleminde yaşanan en büyük olumsuzluklardan birisi çok koyu kaşlar ile oldukça abartılı bir görünüşe sahip olmaktır. Yaşanan bu olumsuzluğun nedeni ise doğru kaş renginin seçilememesinden kaynaklanıyor. Kaş kontüründe doğal sonuçları yakalayabilmek için dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır. Bunlar;

Alanında uzman bir kişi kaş kontürü yaparken tüm bu unsurları göz önünde bulundurur. Aksi takdirde yapay sonuçların ortaya çıkması kaçınılmaz olur.

Doğru renk ile doğal bütünlük sağlayın

Kaş kontüründe renk seçimi yapmak kolay olmayabilir. Fakat doğal kaşlarınıza en yakın tonu seçmek işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Örneğin; esmerseniz kaşınızın renginin saçınızla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Tersi bir durum yüzünüzü daha solgun ve cansız gösterecektir. Eğer açık bir ten rengine sahipseniz doğallığa olabildiğine yaklaşmalısınız. Çünkü açık tenlerde renk uyumsuzluğu hem suni hem de estetik olmayan görüntülere neden olabiliyor.

Ergül Keskin, son derece profesyonel ekibi ve ekipmanları ile steril bir ortamda işlemlerinizi gerçekleştirir. Mükemmel ve büyüleyici sonuçları güvenle sunar…