Ergül Keskin

Kirpik Lifting ile Büyük Gözler

Kirpik Lifting ile büyük gözler ve etkileyici bakışlar

Gözler kalbin aynasıdır sözü üzerinden diyebiliriz ki, gözler yüzün en dikkat çekici kısmını oluşturur. İlk iletişimde devreye giren gözler, etkileyicilik söz konusu olduğunda belirleyici bir rol üstlenir. Birçok ifadeyi gözlerimizle anlatabiliriz. İşte bu nedenle gözler, bakışlar oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze göz makyajında birçok değişiklik yaşansa da büyük ve iri gözler her zaman popülaritesini korumaya devam etmiştir. Doğuştan büyük gözlere sahip olabilirsiniz. Fakat küçük gözleriniz varsa da, birkaç küçük makyaj hilesi ile gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz. Bakışlarınızı daha vurgulu hale getirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise gözlerinizi büyük göstermenin yollarını açıklıyoruz!

Kirpik Lifting ile her zaman çekici ve büyük gözlere sahip olun

Kirpik lifting, kirpikleri kıvırarak hacimli ve dolgun görünmesini sağlar. Özellikle düz kirpiklere sahip kişilerin sıklıkla tercih ettiği bu uygulama, içeriğindeki vitamin, keratin ve pigment takviyeleri ile kirpiklerin uzun, güçlü ve daha kıvrık hale gelmesine yardımcı olur. Küçük gözleriniz daha büyük göstermek istiyorsanız, kirpik lifting size uzun süre kalıcı etki sunar. Ergül Keskin, profesyonel ekip ve ekipmanları ile gözleriniz ve kirpikleriniz için harika sonuçlar yaratır.

Büyük gözler için küçük ipuçları

 

  1. Yorgun gözlerle vedalaşın

Gözleriniz tüm yorgunluğunuzu ele verir. Yorgun olmasanız bile, yorgun bir göz çevresi enerjinizi düşük gösterecektir. Bu nedenle büyük gözlerin ilk adımı için göz çevrenizi sakinleştirmeniz gerekiyor. Buz kullanarak göz çevrenize masaj yapabilir ya da düzenli göz maskeleri ile yorgun görüntüden kurtulabilirsiniz. Eğer göz çevrenizde koyu renk halkalar varsa ve buz masajı ile yok edemiyorsanız mutlaka iyi bir kapatıcıdan yardım almanız gerekir. Çünkü koyu renk halkalar gözlerinizi olduğundan daha küçük gösterecektir.

  1. Kaşlarınızın şekline önem verin

Kaşlar yüzünüzdeki ve gözlerinizdeki ifadeyi daha belirgin hale getirir. Yüzünüze en uygun kaş şeklini belirlemeniz önemli. Çok kalın kaşlar gözleri küçük gösterirken, çok ince kaşlar ifadenizi zayıflatabilir.  Eğer kavisli kaşlara sahipseniz, kavislere dikkat çekerek gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz. Yukarı doğru taranan kaşlar da, gözlerinizi büyük gösterme konusunda yardımcı olacaktır.

  1. Açık renk göz farı kullanın

Yüz çevresinde uygulanan kontür uygulamasını gözlerde de uygulayabilirsiniz. Açık renkler gözleri öne çıkarır. Ten renginize yakın açık renkler bakışlarınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle açık renklerin üzerine eklediğiniz hafif ışıltılar işleminizi daha fazla ön plana çıkaracaktır. Bunun yanı sıra aydınlatma işlemlerinden de faydalanabilirsiniz. Aydınlatıcı ile göz pınarlarınızı aydınlatmak, en çok işe yarayan makyaj tüyolarındandır. Aydınlatıcıyı sadece göz pınarlarınıza uygulamayın. Kaş bitiş noktalarını da uygularsanız, maksimum sonuç elde edebilirsiniz.

  1. Eyeliner kullanmayı unutmayın

Eyeliner gözlerinizi büyük gösterme konusunda size istediğiniz desteği verir. Üstelik çok daha çekici ve alımlı bakışlara sahip olmanızı sağlar. Dikkat etmeniz gereken bir nokta ise eyeliner kuyruğunu yeterli uzunlukta bırakmanız. Aksi takdirde gözlerinizi büyük göstermek isterken hoş olmayan bir görüntüye neden olabilirsiniz.

  1. Kıvrık kirpikler en önemli anahtarınız

Kirpikleriniz uzun olsa da kıvrık olmadığı sürece gözlerinizde aradığınız etkiyi yaratamazsınız. Bu nedenle güçlü maskaralardan ya da kirpik kıvırıcısından yardım alabilirsiniz. Bu şekilde gözlerinizin daha geniş ve büyük görünmesini sağlayabilirsiniz.