Ergül Keskin

Cildiniz Sonbahara Ne Kadar Hazır? Parlak Bir Cilt İçin İpuçları.

Sonbaharda Cilt bakımı

Parlak bir cilt için nem önemli midir?

Parlak bir cilt görünümü ancak neme doymuş bir cilt ile mümkündür. Çeşitli sebeplere bağlı olarak yaşanan nem kayıpları hem cildin kalitesini etkileyerek matlaşır hem de erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına yol açar. Kuruyup nemini kaybeden bir ciltte ince kırışıklıklar daha hızlı yer edinirken aynı zamanda kişinin daha cansız ve yorgun görünmesine neden olur. Cildinizin nem kaybını önlemenin en kalıcı yolu ise yaz ayları sonrası düzenli bir profesyonel cilt bakımı tedavisinin uygulanmasıdır.

Ciltte fondöten etkisi; BB Glow

Kim kusursuz ve parlak bir cilt görünümüne hayır diyebilir ki? Ancak zaman, güneş, sivilce ve akne gibi problemler cildin pürüzsüz görünümüne gölge düşürür. BB Glow ise herhangi bir kimyasal veya fondöten kullanmadan cildin renk tonunu eşitler ve canlı bir görünüm sunar. Cilde herhangi bir zararı olmamakla birlikte birçok yararı vardır. İşlem ile birlikte serum içerisinde yer alan maddeler; ciltte sıkılaşma, akne ve damar izlerinde azalma sağlar. BB Glow’un kalıcılığı ortalama 4 ay ile 1 yıl arasında değişmektedir.

BB Glow, mikro iğneler ile serumların cilde nüfuz etmesiyle pürüzsüz bir görünüm elde edilmesini amaçlar. İşlem sırasında kullanılan serum, kesinlikle fondötenin sıvılaştırılmış hali değildir. Tamamı doğal içeriklerden oluşur, cildi onarırken aynı zamanda hücre yenilenmesine katkı sağlar.

Sonbaharda gençleşmek başkadır; Somon DNA

Gençleşmenin çözümü sihirde değil bilimde! Somon DNA aşısı, somon balığı spermleri ve hyaluronik asitten elde edilen DNA molekülleri ile ciltte genç hücreler üretilmesidir. Sistem; polinükleotidler ve hyaluronik asit moleküllerinden elde edilen Somon DNA ile ciltte genç hücreler üreterek ciltteki kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtilerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt yapısını destekleyen, hücreleri onaran Somon DNA, insan DNA’sına çok yakın olan formülasyonu sayesinde bağ dokusunu restore eder ve cildin onarılmasında önemli bir rol oynar.

Cilt problemlerine göre değişiklik gösteren bu işlem, ileri vakalarda 1 kür olacak şekilde uygulanır. Bir kür yaklaşık olarak 3 seanstan oluşur. Seans süreleri ortalama 1 saat, seans araları ortalama 20 gündür. Yılda 2 kez uygulandığında cilde genç bir görünüm kazandıran Somon DNA, 30 yaş ve üzeri her cilt tipinde uygulanabilir.

Fazlalıklardan arındırılmış bir cilt; Hydra Facial

Cildin güzel görünebilmesi ancak temiz ve sağlıklı bir cilt ile mümkündür. Düzenli olarak temizlenmeyen, kir ve makyaj kalıntılarından arındırılmayan bir cildin pürüzsüz görünmesi imkansızdır. Cildi dipten uca derinlemesine temizleyen Hydra Facial tam da cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sunar. Hydra Facial, sadece cildi temizlemez aynı zamanda ciltteki problemlerin giderilmesine yardımcı olur ve cildi gençleştirir. Basınç etkili vakumlu başlık ile ölü hücreleri atıp cildin nefes almasına yardımcı olan Hydra Facial uygulaması, cilde pompalanan özel serumlar ile cildi yeniden yapılandırır.

Benzer Yazılar