Ergül Keskin

SOMON DNA

Somon DNA

KULLANIM SÜRESİ

1 YIL

İŞLEM SÜRESİ

1 SAAT

AĞRI

HAFİF

RÖTÜŞ

3 HAFTA ARALIKLARLA / 3 SEANS

Somon DNA Nedir?

Zamanın etkilerine karşı koyamayan ciltte, kolajen üretimi azalır, cilt doğal elastikiyetini kaybeder ve kırışıklıklar meydana gelir. Kolajen üretimi azalması ile aynı zamanda elastin lifler parçalanır ve vücudun kendi hyaluronik asit miktarı ve işlevinde değişimler yaşanır. Ciltteki elastin ve kollajen liflerinin parçalanarak vücuttaki hyaluronik asit miktarının görevini tam yerine getirememesi olumsuz sonuçlar doğurur.  Bu durum cildin daha cansız ve mat bir görünümde olmasına yol açar. Tüm bu sorunları pasifize etmek amacıyla oluşturulan Somon DNA ise kombine tedavi yaklaşımı ile en iyi sonuçları sunar. Somon DNA, ciltteki hücre yapımına yardım eder. Ölü ciltleri canlandırmak ve cildi gençleştirmek için tercih edilir. Somon balığı spermleri ve hyaluronik asitten elde edilen Somon DNA,  ciltte genç hücreler üretilerek kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtilerinin giderilmesini sağlar.

 

Kolajen nedir?

Kolajen cilt ve bazı diğer vucüt bölümlerince üretilen bir çeşit proteindir. Kolajen cildimizin diri ve genç gözükmesini sağlar. Kolajen üretimi yaş ilerlemesiyle paralel bir şekilde düşüş yaşar. Kolajen diyet kontrolü ve aktif bir hayat ile desteklenebilir ancak daha da başarılı bir yol dış yöntemlerle üretimine destek vermektir. Somon DNA uygulaması işte tamda bu olayın sağlanması için uygulanır.

 

Somon DNA Faydaları Nelerdir?

Somon DNA, içeriğindeki DNA molekülleri yardımı ile ciltte genç hücreler üretilerek kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtilerinin giderilmesini sağlar. Cilt yapısını destekleyen, hücreleri onaran Somon DNA, insan DNA’sına çok yakın olan formülasyonu sayesinde bağ dokusunu yeniden yapılandırarak, cildi restore eder. Somon DNA uygulaması ile UV ışınları, sigara, alkol gibi olumsuz faktörlerden dolayı oluşan protein eksiklikleri de tamamlanır. Bu uygulama sonunda ciltte gün geçtikçe gençleşmeler görülür.

 

Uygulama nasıl gerçekleşir?

Somon DNA, cilt yenileme konusundaki en iyi yöntemlerden biridir. İçeriğindeki hyaluronik asit ve eser aminoasitler sayesinde cilt üzerinde çok hızlı etkiler yaratır. Mikro iğneleme yöntemiyle cilde uygulanır. Güneş hassasiyetine neden olmadığı için her mevsim rahatlıkla uygulanabilir.

 

Somon DNA uygulaması ne kadar sürer?

Somon DNA, 3 hafta aralıklarla 3 seans olarak uygulanır. Her seans ortalama 1 saat sürmektedir. İşlem sırasında kişi yoğun bir ağrı hissetmez.

 

Somon DNA’nın etkisi ne kadar devam eder?

İşleme başladıktan sonra ilk seanstan itibaren cilt üzerindeki etkiler görülür. Seanslar devam ettikçe etkiler kademeli olarak artar. Etki süresi kişisel ve çevresel faktörlere bağlı olmakla beraber ortalama 1 yıl devam eder.

 

Somon DNA zararları nelerdir?

Somon DNA uygulaması, doğal bir serum olduğu için kişiye herhangi bir zararı yoktur.

Diğer Hizmetlerimiz

Somon DNA Tedavisi Nedir?

Somon DNA Tedavisi Yaşla birlikte cildimizin kolajen üretimi yavaşlar, elastikiyeti azalır, bunun sonucunda cilt yaşlanır. Dolayısıyla cildimiz eski parlaklığını ve nemini kaybeder. Ayrıca ciltteki yağ oranının […]

HIFU GOLD

HIFUGOLD KULLANIM SÜRESİ 1-2 YIL İŞLEM SÜRESİ 1 - 2 SAAT AĞRI HAFİF RÖTÜŞ 30 GÜN SONRA HIFU Gold Ameliyatsız Yüz Germe Nedir? Dış etkenlerle birlikte […]

HYDRA FACIAL

Hydra Facial KULLANIM SÜRESİ GEREKTİĞİNDE YAPILIR İŞLEM SÜRESİ 45 DK -1 SAAT AĞRI YOK RÖTÜŞ 10 GÜN ARALIKLARLA / 3 SEANS Hydra Facial nedir? Cildin kir, […]

Bloomea Zümrüt Bakımı İle Pürüzsüz Bir Cilt

Bloomea Zümrüt Bakımı Nedir ve Nasıl Uygulanır? Bloomea Zümrüt Bakımı (Zümrüt Işıltısı), cilt tonunu eşitlemeye ve problemlerini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda cildin pürüzsüzleşmesini sağlar. Yaş, […]