Ergül Keskin

Yaz Aylarında Cildinizi Ağırlaştırmayan Mucize; BB Glow

Yıllardır yazı üç kelime ile özdeşleştirdik. Deniz, kum, güneş… Bu açıdan baktığımızda her şey mükemmel gibi görünse de yaz aylarının da bazı olumsuz noktaları bulunuyor. Tek bir örnekle durumu açıklamak gerekirse, yüzünüze kalın yapıda bir fondöten sürdüğünüzü hayal edebilirsiniz. Yazın sıcaklığına bir de yaz enerjisini, günlük koşuşturma telaşını eklediğimizde o fondötenin nasıl yapış yapış bir hal aldığını hayal edebildiniz mi? Bu gerçekten rahatsız edici bir durum. Peki, yaz aylarında sıcaklara karşı direnen cildimize nasıl bakmalıyız ki bir ağırlık yaşamayalım?

Temizleyicinizin nemlendirici özelliği olmasına dikkat edin

Kışın sert rüzgarları geçtiği için yaz aylarının cildimizi kurutmayacağını düşünürüz. Oysaki kavurucu güneş, havuz, deniz derken cildimizde oldukça yıpranıyor ve yıpranmaya açık oluyor. Bu nedenle cilt bakımının her adımı büyük önem taşıyor. Hele ki ilk adım olan temizle aşaması… Yaz ayları için nemlendirici özelliği olan hafif temizleyiciler kullanmak cildinize daha iyi hissettirecek ve nefes almasına yardımcı olacaktır.

Güneş kremi olmadan asla!

Güneş cildimizin hem en yakın dostu hem de en yakın düşmanı… Yani hem ondan faydalanmamız hem de belli bir noktada uzak durmamız gerekiyor. Güneşin zararlı ışınlarının cilt üzerinde yaşlanmayı hızlandırdığını bilmeyen kalmadı. Fakat yine de güneş kremini ihmal eden insanlar söz konusu. Siz siz olun cildinize önem verdiğinizi düşünüyorsanız kesinlikle güneş kremi kullanımını ihmal etmeyin.

Makyaja evet, ama kararında

Yazın makyaj yapmak bazen çileli bir iş olabiliyor. Çünkü sıcak havalarda akıcı ve yapışkan hale gelebiliyor. Fakat teknoloji, kozmetik dünyasında da oldukça gelişmiş bir durumda. Sıcak havalarda yüzünüzü ağırlaştıran, tüm gününüzü dağılmış bir yüzle gezmenizi engelleyecek BB Glow mucizesini daha önce duydunuz mu?

Nedir bu BB Glow?

BB Glow, kalıcı fondöten uygulaması olarak bilinen, cilt bakımı ve medikal estetik uygulamalarından biridir. Cilt için çeşitli vitamin, mineral ve bitki özleri içeren serumlar kullanılarak uygulanır. Uygulanan serumlarla birlikte kolajen üretimi artırılır. Bu uygulama özel bitkisel serumlar aracılığıyla ciltteki estetik sorunları ortadan kaldırmayı amaçlar.

BB Glow uygulamasının sağladığı avantajlar ile bu yazı daha hafif geçirin!

BB Glow uygulaması;

Cildiniz sizin için kıymetli bir hazinedir. Bu nedenle cildinize yaptıracağınız her işlem için uzman ellere güvenmelisiniz. Ergül Keskin Conture Make-up Studio profesyonel ekip ve ekipmanları ile sizin için her zaman güvenilir hizmet sunar.