Ergül Keskin

Dudak Kontür Uygulaması İle Yaza Hazır Olun !

Yaz tüm sıcaklığı, yüksek enerjisi ve coşkusuyla tamamen kendini göstermeye başladı. Sıcak havalar bizi öylesine etkisi altına alıyor ki, kıyafetlerimizi, saçımızı ve makyajımızı ona göre şekillendiriyor ve uygun hale getiriyoruz. Kıyafet seçimlerinde hafif kumaşlar ve uçuş uçuş elbiseleri daha fazla görüyoruz. Çünkü bedenimizin nefes almaya ihtiyacı oluyor… Aynı şey cildimiz içinde geçerli. Kışın kullandığımız kalın yapılı fondötenleri bir kenara bırakıyoruz. Neden mi? Yaz aylarında bir güneş kremi bir de rujunuz size yeter!

Yaz ayları ile birlikte değişim rüzgarına kapılıyoruz. En çok kullanılan makyaj malzemelerinden biri olan rujda değişimin öncülerinden. Kışın koyu tonlarda görmeye alışık olduğumuz dudaklar, yazın sıcaklığına kendisini kaptırarak daha açık renklere dönüşüyor.

Gelin 2021 yazı için en moda ruj renklerini birlikte inceleyelim!

Yazın en can alıcı rengi; Turuncu

Bronz bir tenin üzerine turuncu dudaklar sizce de tam olarak bir yaz görüntüsü değil mi? Dudaklarda turuncu yine çok moda! Turuncu rujların birçok tonu bulunuyor. Mutlaka kendinize en uygun tonu bulabilir ve yazın sıcaklığını dudaklarınızla buluşturabilirsiniz. Turuncu rujun en büyük dezavantajı ise kusurları ortaya çıkarıyor olmasıdır. Bu nedenle kullanmadan önce mutlaka peeling ile ölü derilerinizden kurtulmalısınız.

Mevsimsiz olsa da o en çok yaza yakışıyor; Pembe

Her kadın makyaj çantasında mutlaka bir pembe ruj bulundurur. Çünkü o tam bir kurtarıcıdır. Geniş renk aralığı ile uygun tonu bulduğunuzda yüzünüzdeki canlılığı fark edeceksiniz. Her tonu ayrı bir güzel olsa da biz sizin için bu yıl sıcak pembeyi öneriyoruz.

Makyajım var ama yok; Ten rengi

Ten rengi rujlar hayatımıza girdiği andan itibaren vazgeçilmez oldular. Hem gündüz hem gece makyajı için uyum sağlayan ten rengi, yaz makyajınızın tamamlayıcısı olacak. Sizin için bir de önerimiz olacak. Ten rengi ruj kullandığınızda hafif bir parlatıcı makyajınızı daha büyülü bir hale getirebilir.

Dudak kontürü ile ister deniz de ister havuzda… Rujunuz hep sizinle!

Bu yaz dudak modasını konuştuk. Peki, yaz aylarının sıcaklığında akmayan, dağılmayan ya da her ortamda sizin yanınızda olan bir ruja sahip olmak istemez misiniz? Bu sır değil. Kalıcı dudak kontürü ile 7/24 canlı, renkli ve bakımlı dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudak kontür işlemi sadece dudakları renklendirmekle kalmaz. İnce ya da simetri probleminizin de üstesinden gelir.

Kimler dudak kontürü yaptırmalıdır?

Dudak kontürü ile ilgili asla göz ardı edilmemesi gereken önemli bir konu var. Dudaklar oldukça hassastır. Yapılacak yanlış bir müdahale, korkutucu sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kendinizi uzman ellere teslim etmelisiniz. Ergül Keskin Conture Make-up Studio profesyonel ekip ve ekipmanları ile sizin için her zaman güvenilir hizmet sunar.