Ergül Keskin

Yüzde Sarkmanın 6 Belirtisi ve HİFU Çözümü

Yüzde Sarkmanın 6 Belirtisi ve HİFU Çözümü

Yaşlanmak herkes için oldukça doğal bir süreçtir. Her ne kadar doğal bir süreç olsa da, her daim güzel görünme isteği de yadsınamaz. Güzellik bir bütündür elbette ama etkileyici birçok faktörü içerisinde bulundurur. Pürüzsüz ve sıkı bir cilt, güzelliği etkileyen önemli faktörler arasında yer alır. 20’li yaşlar ile birlikte cilt değişme içerisine girer. 30’lu yaşlarla da bu değişimler daha belirgin şekilde kendisini açığa çıkar. Kimileri için genetik faktör belirleyici olsa da, uygulanan doğru teknikler ve müdahaleler ile siz de zamanın etkilerini yavaşlatmayı başarabilirsiniz.

Zamanın etkilerini ilk olarak cildimizde hissederiz

Yaş ilerlemeye başladıkça cilt de elastikiyetini kaybetmeye başlar. Yer çekiminin de etkisiyle cilt, zamanla aşağı doğru çekilir ve yüzde sarkma başlar ve yorgun bir ifadeye neden olur. Zamanın yanı sıra, genetik faktörler, sigara içmek, solaryum ve güneş ışığını gibi cilt sarkmasını tetikleyen başka nedenler de bulunuyor. Bunlar;

  1. Aşırı kilo alımı ile gerilen, genişleyen ve büyüyen ciltte ani kilo kaybı,
  2. Stres ve yorgunluğun hakim olduğu yaşam tarzı,
  3.  Makyaj silme alışkanlığının olmaması,
  4. Yanlış uyku pozisyonları,
  5.  Vitamin ve mineral eksikliği,
  6.  Yeterli su tüketmemek,
  7. Hatalı ve düzensiz beslenme ciltte oluşan sarkmaları tetikleyici durumdadır.

Yüzde sarkma belirtileri nasıl açığa çıkıyor?

  1. Alında yatay ve kaş arasında dikey kırışıklıklar oluşur, kaşlarda düşme meydana gelir,
  2. Kaşların düşmesi ve üst göz kapak derisinin incelmesine bağlı olarak üst göz kapağı derisi sarkar,
  3. Göz kasının aktivasyonu ve üzerindeki derinin incelmesine ile birlikte göz çevresinde kaz ayakları oluşur,
  4. Göz çukuru yağ paketleri önündeki orbital septumun sarkmasına bağlı olarak gözaltında torbalanmalar meydana gelir,
  5. Yüzün SMAS dokusunda sarkmaya bağlı olarak burun ağız ve yanak arasındaki gülme çizgisinde derinleşme oluşur,
  6. Dudak derisinde incelme ile birlikte dudak çevresinde dikine kırışıklıklar oluşur, dudak dolgunluğunda kayıp ve dudakta içe dönme meydana gelir.

 

Cilt sarkmalarına karşı koyabiliriz

Zamanı durdurmak mümkün olmasa da, etkilerini azaltmak için önlemler almak gerekiyor. Özellikle konu yüzümüz ise bu önlemlere daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Ciltte kırışık oluşumunu engellemek için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Bunların başında, bol sıvı tüketimi, düzenli spor, nemlendirici kullanımı, sağlıklı beslenme ve yüz yogası geliyor. Yine de kırışıklıklara sonuna kadar karşı koymak pek mümkün değil. Bunun için bizim önerimiz; HIFU Gold Ameliyatsız Yüz Germe.

Tek seansta 10 yaş daha genç görünün; HIFU Gold Ameliyatsız Yüz Gerdirme

HIFU Gold Ameliyatsız Yüz Gerdirme İşlemi ile yüzde sarkma için mucizevi sonuçlar elde edilir. Üstelik cerrahi bir işleme gerek olmadan konforlu bir şekilde sonuç alabilirsiniz. Tek seansta 10 yaş genç görünüm sağlar, cildi sıkılaştırır, gerer, mimikler sebebiyle oluşan kırışıklıkları azaltır. Kolajen üretimini arttırmayı hedefleyen HIFU Gold, ses dalgaları aracılığıyla cildin alt katmanlarına ulaşır. Zamanla azalan ve pasif konuma geçen kolajen üretimini uyaran bu uygulama, hücreleri harekete geçirerek aktif hale getirir. Bu sayede çok daha genç bir yüz hayal olmaktan çıkıyor…